top of page

Banderoll & Rollup

Vi erbjuder snabbtillverkade rollups och banderoller till förmånliga priser. Dessa är utmärkta verktyg för att synas snabbt och effektivt. Vi använder oss av bra materialval och trycktekniker för att säkerställa att dina budskap presenteras på bästa möjliga sätt. Oavsett om det är för en mässa, en butik, en konferens eller andra evenemang, kommer våra rollups och banderoller att hjälpa dig att synas tydligt.

Banderoller

Vi erbjuder banderoller i olika storlekar, anpassade efter dina önskemål. Våra banderoller kan beställas med öljettering och extra förstärkta kanter.

Oavsett om du behöver en banderoll för utomhusbruk, till evenemang eller för att marknadsföra ditt företag. Berätta för oss om ditt användningsområde, så kan vi skapa en banderoll som passar perfekt för dina behov.

Vid beställning ange: 
Mått
Öljetter antal (rek. 1 per 80-100 cm)
Förstärkta kanter (rek. vid hängning på blåsig plats)

 

Rollup

Våra rollups är av hög kvalitet och vi erbjuder olika storlekar och utföranden för att möta dina specifika behov. Vi kan hjälpa dig med att skapa en anpassad design som representerar ditt varumärke på bästa sätt och skapar en minnesvärd intryck på mässan eller vid presentationen.


Vi erbjuder rollups i måtten:

85x200 cm
120x200 cm
150x200 cm

Studio11 Printhouse-Rollups.png
bottom of page